Personal coaching

De tijd dat alleen beroemdheden en rijke mensen Personal Coach in kunnen huren is voorbij. Steeds meer mensen zien het voordeel van een Personal Coach. Een Personal Coach kan je helpen een trainingsplan op te stellen, je helpen dit plan uit te voeren en vol te houden en op die manier jouw doelen te behalen.

Voor wie?

Voor degenen die al een tijdje trainen maar op een hoger “level” willen komen of degenen die net willen starten of gestart zijn met trainen, maar direct en binnen afzienbare tijd resultaten willen behalen, heeft Metamorfose een begeleidingsconcept ontwikkelt in de vorm van een begeleiding van een Personal Coach.

De Personal Coach ontwerpt een trainingsprogramma dat is aangepast aan jouw wensen en aan je lichamelijke conditie. De Personal Coach zorgt ervoor dat je het maximaal haalbare uit jezelf kunt halen en zorgt ervoor dat je versteld zult staan van wat je allemaal kunt bereiken! Behalve een professionele begeleider is jouw Personal Coach ook degene die je gemotiveerd houdt voor de training.

Pakketten

Het begeleidingsconcept van de Personal Coach bestaat uit de volgende oplossingsgerichte pakketten en is bestemd voor zowel gevorderden als beginners:

  • Beter figuur is gericht op afslanken en een strakker lijf
  • Kracht en spieropbouw speciaal voor mensen die hun prestaties gericht willen verbeteren op het gebied van kracht en spieropbouw

Aan de slag

In een eerste gesprek (intake) bespreek je samen met de Personal Coach jouw (sport)wensen en maak je samen met hem een plan van aanpak. Onderwerpen die je kunt bespreken zijn o.a.:

  • Wensen op het gebied van gewichtsbeheersing/afvallen/spieropbouw
  • Algemene of specifieke fitheid
  • Aandacht voor training van specifieke lichaamsdelen, bijvoorbeeld het versterken van de rugspieren

Je krijgt van de Personal Coach een 12 wekenschema met daarin opgenomen je trainings- en voedingsschema. De Personal Coach traint eveneens minimaal 6 keer geheel of gedeeltelijk elke spiergroep met je mee. Hiervoor worden afspraken gemaakt. Daarnaast is je Personal Coach je aanspreekpunt tijdens je trainingen gedurende die 12 weken.

Een Personal Coach is toch vreselijk duur?

Metamorfose kan een voor een ongelooflijke lage prijs een Personal Coach begeleiding aanbieden. Waar normaal 45-75 euro per uur wordt berekend rekent Metamorfose gedurende drie maanden een bedrag van slechts € 23,00 euro per maand naast een onbeperkte of all-in cominatie kaart!! Gezien deze intensieve begeleiding is slechts een beperkt aantal begeleidingen mogelijk, schrijf je dus snel in en er wordt een intakegesprek met je gemaakt.