Metamorfose

Zaallessen

fitnesscentremetamorfose.nl - Zaallessen 01
fitnesscentremetamorfose.nl - Zaallessen 02

Body-Pump

Body-pump is een vorm van aerobics waarbij je op muziek alle spieren onder handen neemt met behulp van gewichten en halters. De nadruk ligt op krachttraining. Bij krachttraining zet je vetten om in spieren, doe je aan spierversterking en raak je overtollige pondjes kwijt. Omdat bij body-pump het verbranden van energie het belangrijkst is, wordt deze workout ook wel 'the fastest way to get in shape' genoemd. De kracht van body-pump zit zoals gezegd in energieverbranding. Maar dat niet alleen. De training bestaat uit een vast programma van 60 minuten. Juist die herhaling zorgt ervoor dat alle spiergroepen even vaak getraind worden. Na de warming-up komen in verschillende stappen alle grote en kleine spieren aan de beurt. Van billen tot schouders, van de borst- tot de bovenbeenspieren, bij bodypump wordt geen spier overgeslagen.

EasyWorkout 

Easy Workout is een aerobische sport, op maat van swingende muziek worden oefeningen uitgevoerd. De training bestaat uit een warming-up een aerobic gedeelte en een cooling down. Naast lichamelijke inspanning heeft aerobic voor veel deelnemers een stressverlagend effect waardoor de deelnemers zich al na een korte tijd fitter gaan voelen.

BBB 

BBB is de sport bij uitstek voor de versteviging van de spieren en ter verbetering van de lichaamshouding. Voornamelijk bij de ''probleem zones" buik, benen, billen. bbb worden spierverstevigende oefeningen gedaan zonder toestellen en meestal zonder gewichten. Het is een sport die beoefend kan worden door iedereen. Daarnaast is bbb prima geschikt voor diegene die nog nooit aan sportbeoefening hebben gedaan. Je hebt er geen goede conditie voor nodig. BBB is een sport die echt thuishoort in het sportaanbod van Metamorfose. Zonder veel poespas lekker sporten, op je eigen niveau en op je eigen tempo. Sporten in een prettige sfeer en hierbij altijd volledig jezelf kunnen zijn.

Body Strenght

Vetverbranding en dynamiek in één les!  Deze populaire les is een actieve en dynamische training waarbij op opzwepende muziek de buik, billen en benen worden getraind. Iedere les begint met een pittige warming-up gevolgd door oefeningen eventueel met behulp van gewichtjes of steps. Deze les is zeer gevarieerd en elke week wordt er een andere aanvulling gegeven aan de strenght les. De Body-Strenght les is voor iedereen toegankelijk. Na afloop voel je je lekker fit en je bruist van energie.

PowerZumba 

PowerZumba is dé nieuwe trend in Amerika en zet op dit moment voet op Nederlandse bodem! Het is een fitnessworkout met danspassen op Latijns-Amerikaanse muziek. De les is makkelijk te volgen, geen ingewikkelde danspasjes en dus voor iedereen geschikt. Door de aanstekelijke salsa , merengue, flamenco en zelfs hip hop muziek is elke les weer een feestje. Je wordt er niet alleen vrolijk van, het is ook geen enkel probleem meer om de les vol te houden. Ondertussen werk je ook nog de nodige kilootjes weg. PowerZumba kan namelijk heel goed helpen bij het bereiken van gewichtsverlies. Tijdens de les worden er behoorlijk wat calorieën verbrand, alleen merk je dat nauwelijks, omdat het een echte fun les is. Al na een paar weken merk je verbetering bij je taille en dijbenen. 

Global Workout

Een pittige workout voor het hele lichaam. Door het stevige tempo wordt er gewerkt aan de conditie en de spierkracht. Dansstijlen van over de hele wereld komen terug in de lessen. De buik- en rugspieren komen altijd aan bod. De lessen zijn uitermate geschikt voor beginnende en gevorderde dansers. U zult zien dat uw houding, ritme-gevoel, coördinatie en lenigheid heel snel verbeteren. Maar uiteindelijk gaat het ook om het plezier.

Thai Bo

Thai Bo is een combinatie van karate, boksen en aerobics. Er wordt bewogen (gedanst) op muziek. Het is geschikt voor jong en oud, dus iedereen kan meedoen...

  • Om af te vallen (vetverbranding)
  • Om je fit te voelen
  • Om je spieren te versterken
  • Voor je lenigheid en coördinatie
  • Voor je zelfvertrouwen
  • Als voorbereiding op zelfverdediging